Vanliga frågor

Vad kostar frakten?
Frakten kostar 99 kr för frakt inom Sverige, 12€ till övriga Europa. Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 2 500 kr (250€).

Vad gör jag om min beställning inte kommit efter 6 vardagar?
Om det gått mer än 6 vardagar så ber vi dig informera vår kundtjänst om förseningen så hjälper vi dig. Kontakta oss på info@onyxtattoosupply.com så hjälper vi dig. Om du hellre önskar att bli uppringd så ber vi dig skicka ett mail med kontaktuppgifter så ringer vi upp inom kort.

I samband med att vi skickar din beställning så får du ett bekräftelsemail som innehåller ett spårningsnummer till din försändelse. 
Avbeställningsperiod? 
När du handlar hos Onyx Tattoo Supply kan du alltid avbryta din order fram tills det att vi skickat beställningen. När du handlar hos oss har du alltid returrätt i 14 dagar från och med dagen efter det datum då du tagit emot din beställning.

Det innebär att du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla din beställning eller skicka tillbaka hela eller delar av den. Om du bestämmer dig för att returnera så ber vi dig kontakta oss.

När blir jag återbetald?
Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för oss att hantera din retur och återbetala dig. Vi börjar hantera din retur så fort vi tagit emot försändelsen. När vi hanterat din retur så skickar vi ett bekräftelsemail till dig om att vi tagit emot, hanterat och godkänt din retur och att en återbetalning är på väg.  

Återbetalningstiden kan variera bland bankerna men det tar i regel inte mer än 5 bankdagar från att vi genomfört återbetalningen tills att pengarna finns på ditt konto.